
Urządzenia i Akcesoria
Risotto all'arancia con ragù di anatra
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)350 g
-
di cipolla in quarti70 g
-
di riso Carnaroli (cottura 15 min.)320 g
-
di vino bianco50 g
-
di brodo vegetale650 g
-
arancia1
-
di burro20 g
-
maggiorana q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
508 kcal /
2125 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
66.2 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il tuo Natale
10 Przepisów
Włochy
Włochy