Risotto all'arancia con ragù di anatra

Risotto all'arancia con ragù di anatra

4.0 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)
    350 g
  • di cipolla in quarti
    70 g
  • di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di brodo vegetale
    650 g
    650 g di acqua, + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • arancia
    1
  • di burro
    20 g
  • maggiorana q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 508 kcal / 2125 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 66.2 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...