Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di anatra, le cosce con osso e pelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 foglie di alloro fresche
- 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di burro
- 50 g di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 93 g
- Sód
- 76.3 mg
Alternatywne przepisy
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12 Std. 45 Min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2 Std. 55 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Topinambur alla menta sottovuoto
2 godz. 10 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Purea di topinambur
40 min
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3 godz.
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min