Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
TM5 TM6

Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • 2 arance grosse, preferibilmente biologiche
  • 1 spicchio di aglio
  • 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
  • 50 g di salsa di soia
  • 40 g di burro di arachidi
  • 20 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaino di peperoncino in polvere

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
2117 kJ / 506 kcal
Białko
16.2 g
Węglowodany
64.8 g
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
6.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy