![Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/254133.jpg)
Wersje kompatybilne
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 arance grosse, preferibilmente biologiche
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 50 g di salsa di soia
- 40 g di burro di arachidi
- 20 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2117 kJ / 506 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 64.8 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chili (vegan)
40 min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 Std.
Panini al wasabi cotti a vapore
3h 30 min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Riso Kashmiri
30 min
Samosas di verdure
1h 10min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1h 15min
Ramen
14 godz. 30 min
Salsa di melanzane Bhurta
35 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h