Urządzenia i Akcesoria
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
2 arance grosse, preferibilmente biologiche
-
1 spicchio di aglio
-
10 g di radice fresca di zenzero pelata e a pezzi
-
50 g di salsa di soia
-
40 g di burro di arachidi
-
20 g di zucchero di canna
-
1 cucchiaino di peperoncino in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
16.2 g
Kalorie
2117 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grigliamo?
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Garam Masala
20 min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 godz. 20 min
Ramen
14 godz. 30 min
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min
Involtini primavera
1 godz. 15 min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Guacamole Tex-Mex
10 min
Ravioli cinesi di carne
1 godz. 35 min
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min
Salsa guacamole
10 min