Urządzenia i Akcesoria
Soda Bread (pane irlandese)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
16 fette
Składniki
-
250 g di farina tipo 00
-
250 g di farina integrale
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
1 ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
-
450 g di latticello
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
4.8 g
Kalorie
521 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pancarrè ai 5 cereali
5 godz.
Wellington vegetariano
2 godz.
Pane al latticello
18 godz.
Polvorones al limone
13 godz.
Scones
30 min
Polvorones de Día de Muertos
1 godz. 10 min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 godz. 35 min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 godz. 30 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Corn bread (pane di mais)
1 godz. 30 min
Pane alla zucca e mandorle
5 godz.