Urządzenia i Akcesoria
Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
60 g de marsala, sec
-
60 g de vin blanc, sec
-
120 g de sucre
-
6 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon classique
15 min
Glace au Gorgonzola aux poires sautées et noix grillées
14 godz. 15 min
Sabayon classique
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Massepain
1 godz. 10 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
15 min
Sauce choron
20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
Brak ocen
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 min
Mousse à la truite
5 min
Sabayon
15 min