Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala, sec
- 60 g de vin blanc, sec
- 120 g de sucre
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 Min
Caramel au beurre salé
1sa 45 dk
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon classique
15 Min
Sauce béarnaise
20min
Sabayon classique
15 Min
Massepain
1sa 10 dk
Sauce béarnaise
15 Min
Saucisson au chocolat
3h 10min
Sabayon
15 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Mousse à la truite
5 min