Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala, sec
- 60 g de vin blanc, sec
- 120 g de sucre
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon
15min
Sabayon classique
15min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Pain plat aux poires et au fromage de chèvre
3h
Glace au gin et à la lavande
14h 35 min
Sauce béarnaise
20min
Glace à la vanille
12h
Sabayon classique
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Nenhuma avaliação
Crème de pois
40min
Risotto aux épinards et asperges
40min