Urządzenia i Akcesoria
Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
60 g de marsala, sec
-
60 g de vin blanc, sec
-
120 g de sucre
-
6 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon classique
15 min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 godz.
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon classique
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Terrine d'asperges et de langoustines
10 godz.
Sauce béarnaise
15 min
Risotto au saumon et fenouil
25 min
Steak tartare
30 min
Mousse à la truite
5 min
Sabayon
15 min