Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 oranges
- 120 g de sucre en poudre
- 30 g de liqueur à l'orange, Grand Marnier par ex.
- 6 jaunes d'oeufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1466.8 kJ / 350 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 27.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batch Cooking | Salade de farfalle aux petits pois, roquette et pignons de pin & muffins aux fruits
1 Std.
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Trifle au Champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Parfait vanille-mascarpone
2h 40min
Tartelette poulet-asperge
Brak ocen
Sabayon
15 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Soupe verte effrayante aux globes oculaires
30 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Crème de pois
40min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min