Urządzenia i Akcesoria
Sabayon classique
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
60 g de marsala doux
-
60 g vin blanc
-
6 jaunes d'œufs
-
120 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.3 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1418 kJ /
338.3 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise Mode Sauce
Brak ocen
Sabayon
15 min
Sabayon
15 min
Pizza au Jambon de Parme et aux Noix
28 godz.
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 godz.
Advocaat maison
10 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Chili con carne
Brak ocen
Sauce béarnaise
20 min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2 godz. 45 min
Sabayon classique
15 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 godz. 10 min