Sabayon classique

Sabayon classique

4.3 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 60 g de marsala doux
  • 60 g de vin blanc
  • 6 jaunes d'oeufs
  • 120 g de sucre en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338.3 kcal / 1418 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 32.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 31.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...