Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala doux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'oeufs
- 120 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
Alternatywne przepisy
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Sauce béarnaise
20 min
Sabayon
15min
Sauce béarnaise
15min
Risotto au saumon et fenouil
25min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Glace à la vanille
12hod.
Sabayon
15min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3h 45 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min