Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala doux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'oeufs
- 120 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
Alternatywne przepisy
Barres énergétiques sans sucre ajouté
1h 15 min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Sabayon classique
15min
Croquette de poisson vapeur à la Thai
45min
Meal Prep - Epinards | Pull-apart bread aux épinards et skyr, smoothie aux fruits et mini cheesecakes en bocaux
Brak ocen
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3h
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Sauce béarnaise
20 min
Sabayon
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon
15min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min