Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail (opcjonalnie)
- 80 g de feuilles de basilic frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 190 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
35min
Sauce béarnaise
20 min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pâte à crêpe
1h 15min
Risotto
30 min
Mayonnaise
5 Min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
15min
Focaccia aux oignons
2 godz.
Glace aux fruits
5 Min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min