Urządzenia i Akcesoria
Sauce béarnaise Mode Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
d'estragon frais4 - 5 brins
-
d'échalotes80 g
-
de vinaigre de vin blanc80 g
-
de beurre, salé ou non salé coupé en morceaux180 g
-
jaunes d'œufs4
-
de sel½ - 1 c. à café
-
poivre moulu2 pincées
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
619.7 kcal /
2594.7 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
65 g
Węglowodany
1.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
34.7 g
Sód
424 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
25 min
5 min
5 min
10 min
15 min
5 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen