Sauce béarnaise Mode Sauce

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • 4 - 5 brins d'estragon frais
  • 80 g d'échalotes
  • 80 g de vinaigre de vin blanc
  • 180 g de beurre, salé ou non salé coupé en morceaux
  • 4 jaunes d'œufs
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 2 pincées poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 10 g

Sód 42.4 mg
Białko 0.8 g
Kalorie 259.5 kJ / 62 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...