Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 jaunes d'oeufs
- 250 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 375 g de lait concentré non sucré (1 boîte)
- 125 g de vodka
- 125 g de brandy
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1216 kJ / 290 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 57.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce choron
20 min
Tarte aux poires et au brie
1 godz. 10 min
Turbot sauce salsa
Keine Bewertungen
Sandwichs au pesto d'épinards
1sa 55 dk
Bouchées citronnées sur croûte sablée aux flocons d'avoine
5h 15min
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Œufs écossais et salade de céleri-rave et de carottes
Keine Bewertungen
Risotto
Keine Bewertungen
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2h 45min
Chutney de mangue
1 godz. 20 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min