Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 jaunes d'oeufs
- 250 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 375 g de lait concentré non sucré (1 boîte)
- 125 g de vodka
- 125 g de brandy
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1216 kJ / 290 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 57.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Borsch
50min
Bouchées d'agneau épicées à la turque
1u. 30min
Pizza aux boulettes de viande à la sauce rouge épicée, Scamorza et poivrons
Brak ocen
Sauce choron
20 Min
Sauce béarnaise
15min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Vinaigrette aux herbes
15min
Sauce choron
20 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Crème de champignons
20 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min