Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 brin d'estragon frais, les feuilles uniquement
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc (de préférence vinaigre à l'estragon)
- 200 g de beurre doux
- 4 jaunes d'oeufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 192 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto au basilic
10 dk
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50 dk
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce choron
20 Min
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1sa 10 dk
Mayonnaise
5 dk
Sauce hollandaise
25 dk
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Crème de champignons
20 Min