Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.2 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 La recette complète

Składniki

  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 1 brin d'estragon frais les feuilles uniquement
  • 50 g de vin blanc sec
  • 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc (de préférence vinaigre à l'estragon)
  • 200 g de beurre doux
  • 4 jaunes d'œufs
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Białko 15 g
Kalorie 7666 kJ / 1833 kcal
Tłuszcz 192 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...