Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 300 g de farine
- 3 œufs
- 100 g de lait
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 2 l d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 55.8 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rösti bernois
40min
Gâteau du Vully
2j 30 menit
Spätzlis au fromage
1h 10min
Knöpflis
50min
Knöpflis à l’ail des ours
1h
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tarte flambée au lard
40min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Milanais
3 Std.
Cuchaule
2j 30 menit
Tresse bernoise
1 godz. 45 min