Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 140 g d'huile de colza
- 100 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 150 g de mayonnaise
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 1 c. à soupe de sucre glace
- ½ c. à soupe de moutarde, mi-forte
- 4 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1952 kJ / 474 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 50 g
Alternatywne przepisy
Rösti bernois
40 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Knöpfli
50min
Papet vaudois
55min
Knöpflis
50min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pain paysan
3h
Sauce à salade à la française
20 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min