Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile de tournesol
- 240 g d'avocat, mûr, la chair uniquement (env. 1 avocat)
- 1 oeuf (voir conseil)
- 1 citron vert, zeste et jus
- 20 g de moutarde
- ½ c. à café de sel fin
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 12022 kJ / 2872 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 312 g
- Błonnik
- 15.5 g
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Sauce à l'ail
10 min
Canapés aux oeufs
10 min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1h
Confiture d’ananas et de gingembre
40min
Pudding aux fraises
2h 10min
Biscuits mous à la pistache
45min
Mousse à la truite
5 min
Omelette aux blancs d'oeufs
35 Min
Jus de mangue et poivre de Cayenne
10 min
Massepain
1h 10min
Burger Tex-Mex
4h 25min