Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'eau
- 100 g de fraises
- 100 g de crème, min. 30% M.G.
- 3 feuilles de gélatine (env. 6 g), trempées et pressées
- 200 g de fromage frais à tartiner
- 40 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Batch Cooking | Salade de farfalle aux petits pois, roquette et pignons de pin & muffins aux fruits
1 Std.
Mini panettone
6h 40min
Biscuits au beurre
50 Min
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Brak ocen
Biscuits mous à la pistache
45min
Porridge aux fruits frais
15 Min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Mayonnaise à l'avocat
15 Min
Café glacé
2h 15min
Salade arc-en-ciel expresse
10 Min
Dessert au café
15 Min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.