Pudding aux fraises
TM31 TM5 TM6

Pudding aux fraises

4.1 (8 ocen)

Składniki

  • 120 g d'eau
  • 100 g de fraises
  • 100 g de crème, min. 30% M.G.
  • 3 feuilles de gélatine (env. 6 g), trempées et pressées
  • 200 g de fromage frais à tartiner
  • 40 g de sucre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
830 kJ / 199 kcal
Białko
8.6 g
Węglowodany
6.7 g
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy