Caramels au beurre salé

Caramels au beurre salé

4.2 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
28 pièces

Składniki

  • 200 g de sucre
  • 150 g de beurre froid, en morceaux
  • 100 g de crème
  • 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g d'amandes hachées
    30 g d'amandes effilées
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 86 kcal / 360 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...