Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de pecorino, en morceaux (2 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 450 g de spaghettis
- 250 g de lardons
- 4 jaunes d'œufs
- 2 œufs
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4733.6 kJ / 1130.7 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 69.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Émincé à la zurichoise
50 min
Salade de pommes de terre
1h 5 min
Linguine saumon et vodka
20min
Vol-au-vent aux quenelles
35 min
Mousse au thon
5min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Riz Casimir
45 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Steak tartare
30 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min