Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
240 g de pecorino en morceaux (2 cm)
-
1500 g d'eau
-
250 g de lardons
-
1 c. à soupe de sel
-
450 g de spaghetti
-
4 jaunes d'œufs
-
¼ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre, moulu
-
2 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.8 g
Kalorie
4733.6 kJ /
1130.7 kcal
Tłuszcz
69.6 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Spaghetti carbonara
40min
Gratin de l’armailli
50min
Penne brocoli, saucisse et olives
40min
Penne au thon
35min
Spaghettis à la carbonara
30min
Cornettes à la viande hachée
30min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1h
Ragoût de bœuf
1h 50min
Sauce bolognaise
3h 15min
Riz Casimir
45min