Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de pecorino, en morceaux (3 cm) (opcjonalnie)
- 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'oignon
-
150
g de guanciale en lamelles (1 cm)
lub 150 g de lardons - 350 g de spaghettis
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de pommes de terre
1h 5min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 min
Linguine saumon et vodka
20 min
Sauce curry
10min
Spaghetti Carbonara
35 min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Riz Casimir
45 min
Tortiglioni saumon et crevettes
40 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Gâteau à la crème
45 min
Sauce à l’ail
15 Min