Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de carottes, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
- 3 oranges, pelées coupées en deux
- 1 pomme (200 g), coupée en morceaux (3 cm)
- 1 banane mûre, coupée en morceaux (3 cm)
- ½ c. à soupe de jus de citron
- 50 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 534.9 kJ / 127.8 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Empanada au thon (pâté)
1h 10min
Pâtes au thon
30 min
Salade de carottes
15min
Porridge à la pomme, à la banane et aux dattes
10min
Smoothie agrumes-gingembre
10min
Purée de riz
10min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1h 25min
Citron chaud
10min
Sauce à l’ail
15min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Sauce à salade à la française
20min