
Wersje kompatybilne
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais feuilles lavées et séchées (opcjonalnie)
- 3 gousses d'ail
- 1 piment rouge long (ou 2 petits)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 750 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 350 g de spaghettis
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 466 kcal / 1950 kJ
- Białko
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Błonnik
- 2.6 g