Wersje kompatybilne
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais, feuilles lavées et séchées (opcjonalnie)
- 3 gousses d'ail
- 1 piment rouge, long (ou 2 petits)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 750 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 350 g de spaghettis
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Salade russe
1 Std. 15 Min
Penne alla puttanesca
35min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1 Std.
Spaghettis à la carbonara
30min
Champignons à l'ail
20 Min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 Min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min
Sauce à salade à la française
20 Min