Penne all’arrabbiata

Penne all’arrabbiata

4.6 54 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de pecorino en morceaux (env. 2-3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g d'oignon en morceaux
  • 1 piment rouge
  • 50 g de lard en tranches (env. 5 mm) ou en petits dés
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 350 g de tomates pelées en morceaux (2-3 cm), fraîches ou en boîte
  • 1 pincée de sel
  • 320 g de penne rigate

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1847 kJ / 441 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...