Penne all’arrabbiata
TM5 TM6

Penne all’arrabbiata

4.6 (51 ocen)

Składniki

  • 50 g de pecorino, en morceaux (env. 2-3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g d'oignon, en morceaux
  • 1 piment rouge
  • 50 g de lard, en tranches (env. 5 mm) ou en petits dés
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 350 g de tomates pelées, en morceaux (2-3 cm), fraîches ou en boîte
  • 1 pincée de sel
  • 320 g de penne rigate

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1847 kJ / 441 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy