Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolat noir, en morceaux
- 2 jaunes d'œufs frais (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 500 g de mascarpone
- 2 blancs d'œufs frais (voir conseil)
- 350 g de café, chaud
-
1
c. à soupe de cacao en poudre
lub 1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré - 200 g de biscuits à la cuillère
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546 kJ / 373 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 34 g
Alternatywne przepisy
Gratin de cornettes
50 min
Gâteau des rois
2h 15min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Linguine saumon et vodka
20 min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Brownies
1h
Gâteau à l'Ovo
55 min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6u. 40min
Cake marbré - Varoma
1 godz. 10 min
Gâteau à la crème
45 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Ramequins au fromage
50 min