Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 glaçons (env. 330 g)
- 6 c. à soupe de sirop de grenadine
- 1 boîte de conserve de mangues, mûres (poids égoutté: 250 g) égouttées, en recueillir le jus
- 550 g de jus d'orange
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 512 kJ / 123 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Truffes au moka
30 min
Linguine saumon et vodka
20 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1h 25min
Petits fondants au chocolat
40 min
Smoothie à la mangue
5min
Fusilli aux moules piquantes
Nessuna valutazione
Tourte aux poires
9 Std.
Frittata de brocoli
1 godz. 10 min
Poulet à la sauce à l'œuf et aux amandes
45 min
Chou frisé à la crème et spätzlis
35 min