Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de crème fraîche
- 150 g de mayonnaise
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 7699 kJ / 1863 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 201 g
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Sauce moutarde
5 min
Sauce curry
10 min
Mousse au thon
5 min
Sauce cocktail
5 min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Sauce à l'ail
10 min
Toasts à l'ail
15 min
Chips croustillantes et guacamole
1h
Sauce bolognaise
3h 15min
Sauce à salade à la française
20 min