Urządzenia i Akcesoria
Coconut Dhal
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved8 oz
-
fresh green chilies (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomatoes quartered5 oz
-
dried red lentils9 oz
-
canned coconut milk13 ½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seeds, black2 tsp
-
water10 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
4 oz fresh spinach leaves, coarsely choppedfresh baby spinach coarsely chopped4 oz
-
cilantro coarsely chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1938.3 kJ /
463.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.