Pesce persico ai carciofi
TM6 TM5 TM31

Pesce persico ai carciofi

2.8 (8 ocen)

Składniki

  • 350 g di carciofi puliti, a fettine sottili
  • 4 filetti di pesce persico oceanico (100-120 g ciascuno)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di vino bianco
  • 500 g di acqua
  • succo di limone q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
730 kJ / 174.5 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
9.6 g
Tłuszcz
8.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
4.7 g
Sód
119.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy