Pesce persico ai carciofi

Pesce persico ai carciofi

2.8 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 350 g di carciofi puliti, a fettine sottili
  • 4 filetti di pesce persico oceanico (100-120 g ciascuno)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di vino bianco
  • 500 g di acqua
  • succo di limone q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 174.5 kcal / 730 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 8.2 g
Węglowodany 9.6 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 119.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...