Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa saporita
- 70 g di pomodori secchi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
Uova in cocotte
- 4 uova
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 245.1 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocottine alle zucchine e menta
40min
Uovo nuvola con cavolfiori
50min
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20min
Uova in salsa alle erbe e crackers
50min
Filetto di maiale all’uva
1sa 15 dk
Patate svedesi
55 dk
Gamberi al balsamico
30 dk
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Uova in cocotte al tartufo
20min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min