Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
TM6 TM5 TM31

Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio

4.4 (16 ocen)

Składniki

  • 1 rametto di origano fresco, le foglioline
  • 10 g di zenzero, radice fresca a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di verdure miste (carote, patate, finocchio), a bastoncino
  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti)
  • sale
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1267.8 kJ / 303 kcal
Białko
30.9 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
16.7 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
3 g
Sód
129.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy