Urządzenia i Akcesoria
Rosewater madeleines
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
-
extra virgin coconut oil plus extra to grease50 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
raw sugar80 g
-
eggs2
-
rose water3 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)2 tsp
-
baking powder½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
27.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
382.1 kJ /
91.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 godz. 10 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Rosewater madeleines
30 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Egg Tarts
50 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Mango pudding
12 godz. 15 min