Urządzenia i Akcesoria
Gado gado
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Vegetables and eggs
-
water1000 g
-
potatoes peeled and cut into thick wedges (approx. 16 wedges)2
-
eggs washed4
-
green beans trimmed100 g
-
red cabbage trimmed and cut into pieces (5 cm)¼ - ½
-
cold water for cooling
Peanut sauce
-
roasted salted peanuts300 g
-
dried shrimp (see Tips)30 g
-
shrimp paste (belechan)½ tsp
-
dried chillies2
-
eschalot50 g
-
garlic cloves2
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces5
-
olive oil60 g
-
palm sugar50 g
-
tamarind paste70 g
-
salt1 tsp
-
water (see Tips)300 g
-
coconut milk200 g
Assembly
-
olive oil for frying
-
tempeh cut into pieces (1 cm thickness)300 g
-
firm tofu cut into batons (1 cm thickness)300 g
-
Lebanese cucumber cut into thin diagonal slices (approx. 5 mm)1
-
bean sprouts to serve
-
fried shallots for sprinkling (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1216.5 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
3892.6 kJ /
926.8 kcal
Tłuszcz
66.4 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Kimchi stew
30 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Yasai Yaki
25 min
Sambal chilli
35 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Sambal oelek
20 min
Soba noodle mee goreng
40 min