Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vegetables and eggs
- 1000 g water
- 2 potatoes, peeled and cut into thick wedges (approx. 16 wedges)
- 4 eggs, washed
- 100 g green beans, trimmed
- ¼ - ½ red cabbage, trimmed and cut into pieces (5 cm)
- cold water, for cooling
Peanut sauce
- 300 g roasted salted peanuts
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- ½ tsp shrimp paste (belechan)
- 2 dried chillies
- 50 g eschalot
- 2 garlic cloves
- 5 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 60 g olive oil
- 50 g palm sugar
- 70 g tamarind paste
- 1 tsp salt
- 300 g water (see Tips)
- 200 g coconut milk
Assembly
- olive oil, for frying
- 300 g tempeh, cut into pieces (1 cm thickness)
- 300 g firm tofu, cut into batons (1 cm thickness)
- 1 Lebanese cucumber, cut into thin diagonal slices (approx. 5 mm)
- bean sprouts, to serve
- fried shallots, for sprinkling (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3892.6 kJ / 926.8 kcal
- Białko
- 43.3 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 66.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 11.9 g
- Sód
- 1216.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min