Urządzenia i Akcesoria
Chicken and caramelised onion sausages
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
20 portions
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)2000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm)100 g
Caramelised onion
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges250 g
-
fresh long red chilli cut into pieces½
-
light brown sugar100 g
-
red wine vinegar100 g
-
salt1 tsp
Chicken sausage
-
sea salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tbsp
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.2 mg
Białko
15 g
Kalorie
801.9 kJ /
191.7 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Milk Curd
20 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
One Pot Chicken Rice
50 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Peeling Turmeric (Metric)
5 min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Steamed bread rolls
2 godz. 10 min
Prawn Glass Noodles
30 min
Oysters with lime granita
5 min