Urządzenia i Akcesoria
Browned eschalots (250-350 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
olive oil10 g
-
butter10 g
-
eschalots (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
31.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1423 kJ /
340.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached eggs with blade cover
30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Bacon with chicken strips
15 min
Browned beef strips
15 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Browned Onions (200 g)
25 min