Urządzenia i Akcesoria
Browned eschalots (250-350 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
olive oil10 g
-
butter10 g
-
eschalots (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
31.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1423 kJ /
340.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian cheese puffs
20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Brazilian Cheese Puffs
20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Browned pork strips
15 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Browned onions (200 g)
20 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Chicken velouté meal (TM6)
45 min