Urządzenia i Akcesoria
Yu wan tang (fish ball soup)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
6910.3 mg
Białko
80.9 g
Kalorie
1826.2 kJ /
434.8 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Yam Rice
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min