![Yu wan tang (fish ball soup) Yu wan tang (fish ball soup)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e92258ad-f13e-4c9c-be1d-d0b40b35ca84/Derivates/61942e76-ffea-4a4b-85d2-bca33c2a7900.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Białko
- 80.9 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 6910.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min.
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Pandan chiffon cake
5h 15min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chicken porridge with century egg
30 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min