Urządzenia i Akcesoria
Luo bo gao (radish cakes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
10 slices
Składniki
-
plain flour30 g
-
rice flour150 g
-
water plus extra for soaking1400 g
-
salt2 tsp
-
dried shiitake mushrooms4 - 5
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (1 cm)50 g
-
Chinese white radish peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
dried shrimp (see Tips)30 g
-
eschalots2
-
vegetable oil30 g
-
Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)2
-
caster sugar20 g
-
light soy sauce2 tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 10 slices
Sód
6903.4 mg
Białko
70.3 g
Kalorie
7416.2 kJ /
1765.8 kcal
Tłuszcz
86 g
Błonnik
16.6 g
Tłuszcz nasycony
23.8 g
Węglowodany
171.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Mapo tofu
15 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min