Urządzenia i Akcesoria
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
water1050 g
-
dashi powder (see Tip)1 tsp
-
eggs4
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)3
-
raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)8
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
836.3 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
487.8 kJ /
116.2 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min