Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
ABC Soup
- 1000 g boiling water
- 250 - 350 g pork ribs
- 1000 g cold water
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (5 cm)
- 100 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 100 g brown onion, cut into eighths
- 1 sweet corn cob, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g small dried anchovies (optional - see Tips)
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp salt, to taste
Steamed fish and garnishes
- 500 g whole fish, gutted and cleaned (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices, plus an extra 1-2 cm piece peeled and cut into julienne, for garnishing
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 tbsp soy sauce
- ½ - 1 tsp sesame oil
- red chilli oil, to taste (optional), for serving
- 3 - 4 tbsp fermented black beans (optional - see Tips), for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 713.2 kJ / 169.6 kcal
- Białko
- 47.9 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1702 mg
Alternatywne przepisy
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Dried Shrimp Sambal
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min