Urządzenia i Akcesoria
KL Hokkien Noodles
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
100 g boneless chicken thighs, cut in strips (1cm)pork shoulder loin cut in strips (1cm)100 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour (starch) plus extra 1 tbsp1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
garlic cloves peeled4
-
cooking oil60 g
-
prawn shell50 g
-
water300 g
-
garlic cloves4
-
shallots120 g
-
chicken stock powder1 tsp
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce20 g
-
oyster sauce15 g
-
cabbage sliced (2cm)150 g
-
choy sum stems and leaves separated100 g
-
500 g udon noodlesnoodles tai lok mee500 g
-
hot water1000 g
-
prawns, raw, medium sized peeled150 g
-
squid sliced50 g
-
sugar1 tsp
-
water2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1304.9 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
3213 kJ /
767.9 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
108.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Teochew Braised Mixed Platter
Brak ocen
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Cereal Prawns
30 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min