Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 461.5 mg
Alternatywne przepisy
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Tinga de pollo
35 Min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 godz. 25 min
Spiedini di pollo con salsa allo yogurt e kiwi
1h 10min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 godz. 25 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Blinis con salmone
1h
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min