![Filet mignon alle mele e Roquefort Filet mignon alle mele e Roquefort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9D09AF41-5942-48A1-986F-2BDB0CC6BEC2/Derivates/4E4129ED-8081-43F1-B138-F8AB4CC9143E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 461.5 mg
Alternatywne przepisy
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1 Std.
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 dk
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 godz. 30 min
Filetto di maiale all’uva
1ωρ. 15 λεπτ.
Filetto di maiale e fragole
1 godz. 25 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 godz. 30 min
Crema di porri gratinata
50 Min
Tartine di pane alla menta
4sa 10 dk
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1sa 20 dk
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min