Filet mignon alle mele e Roquefort

Filet mignon alle mele e Roquefort

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno
  • 50 g di burro
  • 100 g di panna (30-40% di grassi)
  • 50 g di formaggio roquefort
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
  • 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 461.5 mg
Białko 35.1 g
Kalorie 1743.7 kJ / 416.8 kcal
Tłuszcz 27.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...