Filet mignon alle mele e Roquefort

Filet mignon alle mele e Roquefort

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • scalogno
    1
  • di burro
    50 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    100 g
  • di formaggio roquefort
    50 g
  • di pepe
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di mele acidule a dadini (vedere consigli)
    150 g
  • di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 416.8 kcal / 1743.7 kJ
Białko 35.1 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 461.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...