Insalata di anguria e finocchi

Insalata di anguria e finocchi

4.0 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di gherigli di noci
    60 g
  • di bulbo di finocchio a pezzi
    300 g
  • di menta fresca le foglioline la vate
    5 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aceto di vino bianco
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di succo di arancia spremuto fresco e filtrato
    50 g
  • di senape di Digione
    1 cucchiaino
  • di polpa di anguria a dadini (2 cm)
    500 g
  • di cuore di lattuga a striscioline (3 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 299 kcal / 1252 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...