Pain complet

Pain complet

4.5 264 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 parts

Składniki

  • 350 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé complet type 150, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel
  • 10 g de beurre pour le moule

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 208 kcal / 884 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...