Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf (35 g)
- 4 - 5 gouttes de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 240 g
- Kalorie
- 3409 kJ / 815 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre glace
5 menit
Génoise
1h 50min
Cupcakes à la vanille
1sa
Gâteau marbré
2 Std. 10 Min
Ganache au chocolat
20 dk
Cupcakes de la Saint-Valentin
50 dk
Gâteau licorne
3h
Glaçage au beurre
5 menit
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Sablés à la confiture
1 godz. 40 min
Génoise au chocolat
45 dk
Pâte à pancakes
30 Min