Urządzenia i Akcesoria
Glaçage royal (Glace royale)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
240 g
Składniki
-
200 g de sucre en poudre
-
1 blanc d'œuf (35 g)
-
4 - 5 gouttes de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 240 g
Białko
4 g
Kalorie
3409 kJ /
815 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
200 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Pâte à gaufre
1h 30min
Ganache au chocolat
20min
Génoise
1h 50min
Glaçage au beurre
5min
Macarons lapins de Pâques
48h
Gâteau licorne
3h
Layer cake
1h 45min
Génoise au chocolat
45min
Cupcakes à la vanille
1h
Donuts avec glaçage
2h
Gâteau piñata surprise au chocolat
3h