Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
TM6

Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf

4.0 (44 oceny)

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    lub 20 g d'huile d'olive
  • 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
  • 250 g de viande de bœuf, coupée en lanières (1 x 3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
2194.1 kJ / 524.4 kcal
Białko
54.8 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
32.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
1.2 g
Sód
200.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy