Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf

Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf

4.1 49 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • d'oignon jaune coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
    70 g
  • de viande de bœuf coupée en lanières (1 x 3-4 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 250 g

Kalorie 524.4 kcal / 2194.1 kJ
Białko 54.8 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 200.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...