
Urządzenia i Akcesoria
Jus de clémentine et carotte
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 verres
Składniki
-
25 g de sucre en poudre
-
100 g de carotte coupée en morceaux
-
1 cm de gingembre frais coupé en tranches (env. 2 mm)
-
10 clémentines pelées et sans pépins
-
½ c. à café de cannelle en poudre
-
400 g d'eau
-
glaçons
Wartości odżywcze na 1 verre
Kalorie
99.3 kcal /
415.3 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
27 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja