Onigiri au thon, œuf et fromage frais

Onigiri au thon, œuf et fromage frais

4.3 57 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 90 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 120 g de fromage frais ail et fines herbes
  • 150 g de thon en boîte au naturel émietté
  • 4 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 2 œufs froids
  • 1040 g d'eau
  • 250 g de riz à sushi
  • 1 c. à soupe de vinaigre de riz
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 1 feuille de nori coupée en quatre
  • sauce de soja pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 422.5 mg
Białko 20.5 g
Kalorie 1856.5 kJ / 439.5 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 52.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...