Rissoler lardons et champignons

Rissoler lardons et champignons

4.7 50 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g

Składniki

  • d'huile végétale
    10 g
    10 g d'huile d'olive
  • de lardons
    120 - 130 g
    120 - 130 g de lardons fumés
  • champignon frais entiers, ou coupés en quartiers ou en lamelles
    250 - 300 g

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 667.5 kcal / 2792.6 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 60.5 g
Węglowodany 10.7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 18.3 g
Sód 841.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...