
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
20 g oleju
-
1 ząbek czosnku
-
250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
234.5 kcal /
980.5 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
1526 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 Min
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min