Rumienienie wołowiny (medium rare)

Rumienienie wołowiny (medium rare)

4.6 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • ząbek czosnku
    1
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • mięsa wołowego bez ścięgien i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g

Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Kalorie 507 kcal / 2118 kJ
Białko 53 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 120 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...