
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie wołowiny (medium rare)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa wołowego bez ścięgien i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
507 kcal /
2118 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
120 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska