
Urządzenia i Akcesoria
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
6 porcji
Składniki
-
czerwonej cebuli przekrojonej na pół500 g
-
oleju rzepakowego30 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego50 g
-
octu balsamicznego60 - 70 g
-
tymianku, suszonego1 łyżeczka
-
kolendry, mielonej (opcjonalnie)¼ łyżeczki
-
goździki3
-
soli1 płaska łyżeczka
-
filetów ze śledzi, solonych, a'la Matjas opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych na 3 cm kawałki450 - 500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
288.5 kcal /
1207.8 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
15.4 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚLEDZIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Korzenny śledź z jabłkiem
2 godz. 30 min
Śledzie w sosie makowym
1 godz. 30 min
Paprykarz ze śledziem
1 godz. 30 min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55 min
Śledzie po cygańsku
2 godz. 20 min
Śledzie po wiejsku
25 godz. 10 min
Śledzie po kaszubsku
13 godz. 45 min
Śledzie po wileńsku
13 godz. 45 min
Hekele
2 godz. 40 min
Śledzie w sosie musztardowym
10 godz. 15 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Warstwowa sałatka śledziowa
2 godz. 45 min