Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala sec
- 60 g de vin blanc sec
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon classique
15 Min
Sabayon classique
15 Min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Keine Bewertungen
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1 Std. 45 Min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2 Std. 45 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon
15 Min
Flatbread au beurre aux herbes
35min
Pêche Melba
35min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon aux raisins
15 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min