Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala sec
- 60 g de vin blanc sec
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
Brak ocen
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon classique
15 Min
Liqueur de barre chocolatée
15 Min
Sabayon classique
15 Min
Sabayon
15 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Sabayon sucré
30 Min
Sabayon anisé
15 Min
Granité au café
Brak ocen
Sabayon au cidre
15 Min