Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de sucre en poudre
- 500 g de fruits rouges surgelés variés
-
10 - 30
g de jus de citron vert
lub 10 - 30 g de jus de citron jaune - 1 blanc d'œuf
- 100 g de fruits rouges frais variés, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Velouté de potiron et crevette
35min
Sorbet citron
8h 30min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Sauce orange-curry
10min
Crème fouettée
10min
Sorbet aux fruits
10min
Glace aux fruits
5min
Sabayon
15min
Soupe froide au concombre
1h
Nectar de fruits
10min
Granité de fruits frais
5min
Mousse aux fruits rouges
5h